top of page

Hyr ut ditt boende

Är du ägare av en fastighet i Kiruna stadsområde ! 

så har du mycket bra möjligheter att tjäna goda inkomster året runt genom att låta oss ta hand om hela uthyrnings processen. Många gånger i dagens läge är det bättre att hyra ut sin fastighet än att sälja den. Kiruna växer idag med stadsflytten och LKAB:s framtida satsningar på över 1000 Miljarder. Detta innebär att många nya jobb kommer att skapas och med nya jobb så behövs det fler boenden, Så vi kommer se en markant prisökning på fastigheter i Kiruna under dom närmaste 10 åren.

Hur mycket kan jag tjäna på att hyra ut min fastighet ? Det beror på hur stor ditt hus eller parhus är dvs hur många sovrum som finns tillgängliga. Standarden på huset har också inverkan på inkomsten samt om man hyr ut den som korttidsboende eller långtidsboende.

Vi tar som ett exempel du äger ett hus som är fullt möblerad och i huset så finns det 4st sovrum. i Varje sovrum så finns det 2st bäddar så totalt har du 8st bäddar tillgängliga.

Ex 1: Hyra ut den som långtidsboende till ett företag. Det innebär att företaget hyr hela huset av dig och inkvarterar 8st personer. Dina årliga hyresintäkter kan bli från 150 000:- + 75 000:- beroende på standard och storlek på huset.


Ex 2: Hyra ut den som långtidsboende till privatpersoner. Det innebär att en person hyr ut rum så totalt inkvarteras 4st personer. Dina årliga hyresintäkter kan bli från 100 000:- + 50 000:- beroende på standard och storlek på huset.

Ex 3: Hyra ut den som korttidsboende till turister och tillfälliga arbetsboende. Perioden 1 December till 31 Mars så besöks Kiruna av många turister så då hyr dessa turister rum i ditt boende och vistelse längden är från 1 natt till ca 7 nätter. övrig tid på året så hyrs rummen ut som långtidsboende eller korttidsboende till företag som behöver boende till sina anställda.
Dina årliga hyresintäkter kan bli från 250 000:-  + 100 000:- beroende på standard och storlek på huset.

Välkommen att kontakta oss för vidare information gällande avtal och anslutning till vår förmedling.

Ni når oss på mobil: 070 637 49 44 eller mail: info@ribofastighet.se eller fyll i vårt formulär nedan.

 

Med vänlig hälsning

Jan Stjernström

 

RIBO Apartment AB

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande ! Vi kontaktar dig inom kort

bottom of page